Staze

Staze bantrail 2019

Za Ban Trail 2019 pripremili smo tri lijepe i raznovrsne staze, za četiri kategorije. Utrčite s nama u našu šumsku pustolovinu!

Posebno se zahvaljujemo trail trkačima Robertu Starčeviću i Tomislavu Jurasu koji su nam trasiranjem staza iznimno pomogli u organiziranju utrke.

1

Grofica Anka (Kratka): 8 km / 200 m D+ /  80 kn

Staza Grofica Anka pripremljena je za nenatjecateljsku, za rekreativnu utrku na koju pozivamo sve zainteresirane: grofice velike i male, roditelje, djecu, bake i djedove, kućne ljubimce, trkače, planinare, hodače, šetače i one koji će to tek postati… 8 kilometara pitome šume čeka na vas!

Grofica Anka (Kratka): 8 km / 200 m D+
START PAKET

PRIJAVI SE NA UTRKU →

1

Canicross (Kratka): 8 km / 200 m D+ /  80 kn

Staza Grofica Anka pripremljena je i za natjecateljsku Canicross utrku na koju pozivamo sve zainteresirane trkače i šetače te njihove četveronožne trkačke partnere i partnerice!

Canicross (Kratka): 8 km / 200 m D+
START PAKET

PRIJAVI SE NA UTRKU →

2

Banova (Srednja): 17 km / 500 m D+ /  120 kn

Banova staza pripremljena je za aktivne trkače. Na 17 kilometara i cca 500 metara visinske razlike ova šumska ljepotica sprema adrenalinska iznenađenja i lijepe vidike na zaprešićki kraj. Za malo jače igrače i igračice.

Banova (Srednja): 17km / 500 m D+
START PAKET

PRIJAVI SE NA UTRKU →

3

Junačka (Duga): 27,5 km / 900 m D+ /  120 kn

Na 27,5 kilometara dugoj stazi od Zaprešića do marijagoričkih brega poznaju se junaci! Junačka staza poslastica je za najizdržljivije i najhrabrije trkačice i trkače, koji su spremni na izazove i iznenađenja koja skriva ova do sada neutabana staza.

Junačka (Duga): 27,5km / 900 m D+
START PAKET

PRIJAVI SE NA UTRKU →

Start utrke – Konjički klub Trajbar Team u Zaprešiću
PRIBILJEŽITE SE NA NEWSLETTER

Pribilježite se na naš newsletter
i primajte sve buduće obavijesti o Bantrail utrci