Sponzori

Sponzori bantraila 2018

S

Bez naših sponzora ne bi bilo niti Ban Traila. Od srca zahvaljujemo svima koji su prepoznali naše ideje, naš entuzijazam i našu veliku želju da u grad Zaprešić dovedemo prvu trail utrku. Hvala svima koji su stali uz nas, prije svega našoj lokalnoj zajednici. Hvala:

 • Središnjem državnom uredu za šport na pokroviteljstvu 
 • Gradu Zaprešiću i Zajednici športskih udruga na potpori
 • Srednjoj školi Ban Josip Jelačić, ravnatelju g. Alanu Labusu i djelatnicima, koji su nas ugostili na svojem igralištu
 • Turističkoj zajednici grada Zaprešića i gđi Branki Barilović koja je prepoznala potencijal naše utrke
 • Župi Marije Kraljice Apostola i p. Vinku Sudaru na nesebičnoj logistici
 • Planinarskom društvu Zaprešić, čija je Staza daždevnjaka bila inspiracija za naše staze
 • DVD Ivanec na šatoru, ali prije svega na susretljivosti i prijateljstvu
 • Udruzi dijabetičara Zaprešić, koji su prepoznali važnost ovakvih događanja u prevenciji dijabetesa
 • Nahranili su nas združenim snagama Lovačko društvo Zaprešić i Lovačko društvo Jablanovec, uz restoran Madera iz Zaprešića te pekarnicu Zaprešić i na tome im od srca zahvaljujemo.
 • Poduprli su nas zaprešićki poduzetnici Hrvatski kišobran, Turk i Baris, uskakali do zadnjega časa kako bismo uspjeli naše zamisli provesti u djelo, kao i Easy going store iz Zagreba.
 • Posebno zahvaljujemo na tehničkoj pomoći (i razumijevanju) službenom mjeritelju vremena stotinka d.o.o.

Zahvalni smo svima njima, ali i svima koji su dali savjet, sugestiju ili dobronamjernu kritiku jer na greškama se uči. Nošeni samo velikim entuzijazmom upustili smo se u pravu organizacijsku avanturu. Dali smo sve od sebe i sretni smo da smo uspjeli ostvariti dva cilja koja smo zacrtali: uspjeli smo aktivnim trkačima pokazati novu lokaciju – naš lijepi zaprešićki kraj, ali uspjeli smo i mnogo naših sugrađana, prije svega obitelji s djecom, izvući iz njihovih domova kako bi se rekreirali i družili. Tako veliki odaziv zadao nam je i određene poteškoće, ali sasvim sigurno je dokaz da je događanje ovakvoga tipa potrebno jer ljude veseli i motivira.

Raduje nas što se tijekom organizacije utrke pokazalo da Zaprešić osim predivne šume ima i veliko srce i dobre ljude koji su uvijek spremni pružiti ruku.
Zato hvala g. Denisu Špoljariću koji se priključio i podijelio medalje, hvala volonterima, prijateljima i poznanicima koji su pomogli, uskočili, spasili ili nas bodrili.
Na kraju, zahvaljujemo svima koji su se odazvali, koji su došli utrkivati se, trčati, ili samo šetati i uživati u lijepom danu.
Bilo nam je drago ugostiti vas, i veselimo se ponovnom susretu.

PRIBILJEŽITE SE NA NEWSLETTER

Pribilježite se na naš newsletter
i primajte sve buduće obavijesti o Bantrail utrci