Organizatori

Organizatori bantrail-a

O
Organizatori

Mala, ničim izazvana, ali iznimno motivirana skupina entuzijasta, okorjelih trekkera i trailera, zaljubljenika u aktivan život, planinara, hobi trkača i ljudi dobre volje koji svoje oduševljenje trail utrkama i trekkingom žele podijeliti sa svojim sugrađanima i mnogo šire, u nadi da će ih sve zaraziti željom za kretanjem po prirodi u dobrom društvu. Naravno, onima koji su već zaraženi, žele pružiti još jednu priliku za dobru zabavu i lijepo sportsko druženje.

U želji da se promovira aktivan i zdrav način života, boravak u prirodi i kvalitetno provođenje slobodnog vremena, trail trčanje i trekking u Zaprešić dovode:

AK Mala atletska škola Zaprešić
T-run Prva škola trčanja u Zaprešiću / Motivacijsko trčanje.

Atletski klub Mala atletska škola Zaprešić atletski je klub osnovan 2015. godine, a usmjeren je na popularizaciju atletike u mlađim dobnim skupinama, prvenstveno kroz rad s djecom od prvog do četvrtog razreda osnovne škole, kako bi im se usadila ljubav prema atletici i prema sportu općenito. S obzirom na to da je atletika bazični sport, kroz atletsku školu djeca treningom razvijaju motoričke sposobnosti koje će im pomoći u daljnjem bavljenju nekim od sportova. S djecom, primjereno njihovim godinama, radi se na razvijanju natjecateljskoga duha kroz prijateljske susrete sa atletskim klubovima iz Zagreba i Zaprešića.

Atletsku školu vode diplomirani kineziolozi i bivši atletičari, Tereza Lisičar i Daniel Galić.
Školu trčanja vode trenerica Tereza Lisičar i Damir Matan, pasionirani trail trkač.

 

bantrail zaprešić organizatori

PRIBILJEŽITE SE NA NEWSLETTER

Pribilježite se na naš newsletter
i primajte sve buduće obavijesti o Bantrail utrci