Organizatori

Organizatori bantrail-a

O
ORGANIZATORI

Mala, ničim izazvana, ali iznimno motivirana skupina entuzijasta, okorjelih trekkera i trailera, zaljubljenika u aktivan život, planinara, hobi trkača i ljudi dobre volje koji svoje oduševljenje trail utrkama i trekkingom žele podijeliti sa svojim sugrađanima i mnogo šire, u nadi da će ih sve zaraziti željom za kretanjem po prirodi u dobrom društvu. Naravno, onima koji su već zaraženi, žele pružiti još jednu priliku za dobru zabavu i lijepo sportsko druženje.

U želji da se promovira aktivan i zdrav način života, boravak u prirodi i kvalitetno provođenje slobodnog vremena, trail trčanje i trekking u Zaprešić dovode:

Udruga za rekreativno-športske aktivnosti Ban
T-run Prva škola trčanja u Zaprešiću / Motivacijsko trčanje.

Udruga za rekreativno-športske aktivnosti Ban nasljednica je atletskog kluba Mala atletska škola Zaprešić koji je osnovan 2015. godine, a usmjeren je na popularizaciju atletike u mlađim dobnim skupinama, prvenstveno kroz rad s djecom od prvog do četvrtog razreda osnovne škole, kako bi im se usadila ljubav prema atletici i prema sportu općenito. S obzirom na to da je atletika bazični sport, kroz atletsku školu djeca treningom razvijaju motoričke sposobnosti koje će im pomoći u daljnjem bavljenju nekim od sportova. S djecom, primjereno njihovim godinama, radi se na razvijanju natjecateljskoga duha kroz prijateljske susrete sa atletskim klubovima iz Zagreba i Zaprešića.

Škola trčanja T-run usmjerena je na popularizaciju trčanja kao rekreacije odraslih osoba koje se žele pokrenuti zbog očuvanja zdravlja, ali i kao motivacije za promjenu životnih navika tj. napuštanja sjedilačkog načina života. Naravno, sastavni dio škole trčanja su i vesela druženja na treninzima i utrkama.

Atletsku školu i školu trčanja vodi diplomirana kineziologinja, bivša atletičarka i licencirana trenerica Tereza Lisičar.

 

PRIBILJEŽITE SE NA NEWSLETTER

Pribilježite se na naš newsletter
i primajte sve buduće obavijesti o Bantrail utrci